Барвінківський ліцей № 2

 





Besucherzahler
счетчик посещений

News

News: 1135
Apr 25, 2019

ВІТАЄМО команду !!!

25 квітня 2019 року відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»). Команда нашого закладу «Побратими» зайняла другу сходинку п’єдисталу. Вітаємо!!!
Apr 25, 2019

"Великоднє диво"

Великдень - найбільше весняне свято, яке викликає масу позитивних емоцій. Тому, напередодні свята, в закладі освіти відбулася виставка "Великоднє диво". Учні разом з батьками виготовили різноманітні композиції. З кожного класу були відзначені найкращі роботи. Виставка вразила всіх своєю неповторністю, колоритністю та якісним рівнем виконання представлених робіт. Дякуємо учням та батькам!!!
Apr 24, 2019

Інклюзивне навчання

Інклюзивне навчання та виховання забезпечує доступ до освіти дітей з особливими потребами. Отримані знання та вміння дітей в соціумі допомагають їм цілковито адаптуватися в суспільстві, реалізуватися в повній мірі.
Apr 22, 2019

Земля - наш спільний дім

З нагоди Міжнародного дня Матері-Землі учні 7-А класу провели загальношкільну лінійку "Земля - наш спільний дім"
Apr 19, 2019

"Бал первоцвітів"

19 квітня, у рамках проведення тижня біології та екології та з нагоди Міжнародного дня Землі, в закладі освіти проведено виставку -конкурс "Бал первоцвітів"
Apr 19, 2019

Екскурсія до ветеринарної лікарні

Учні 9 класу разом з класним керівником Бєляковою О.О. завітали на екскурсію до районної державної лікарні ветеринарної медицини в Барвінківському районі, яку організувала Барвінківська районна філія ХОЦЗ.
Apr 18, 2019

"Квіти - радість очей"

Квіти...Коли думаєш про них, в уяві, як у веселому хороводі, пролітають маки, троянди, жоржини, фіалки, підсніжники. Це сама досконалість. Яким би бідним та сумним був світ, якби не було цього дива природи! В ході Тижня біології в Барвінківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 бібіотекарем школи Большовою Н.О. проведена презентація лепбуку "Квіти - радість очей"
Apr 17, 2019

Змагання з легкоатлетичного 4-х борства

17 квітня 2019 року на базі Барвінківської ДЮСШ були проведені районні змагання з легкоатлетичного 4-х борства. Команда Барвінківської ЗОШ І- ІІІ ступенів N 2 виборола почесне 2 місце. Вітаємо переможців!
Apr 16, 2019

"Пекло на землі"

11 квітня особлива дата - Міжнародний день визволення в'язнів фашистських концтаборів. Вшановуючи пам’ять усіх, кому довелося пройти через нацистські концтабори смерті, учні закладу освіти на чолі з класним керівником 8-А класу підготували та провели виховний захід у формі літературно-музичної композиції «Пекло на землі».
Apr 11, 2019

День бігуна

11.04.2019 року, в рамках тижня "Фізичної культури та здоров'я" в школі було проведено день бігуна. Біг є природним руховим явищем, що супроводжує людину протягом усього її розвитку. Тож бігайте на здоров'я !!!