Барвінківський ліцей № 2

 





Besucherzahler
счетчик посещений

News

News: 1140
Oct 16, 2019

"Овочі на нашому столі"

В рамках проведення тижня "Овочі на на нашому столі" та з нагоди Всесвітнього Дня здорового харчування в закладі освіти відбулася презентація овочевих страв. Різноманітні салати з капусти, буряка, моркви, огірків та помідорів дуже смакували школярам.
Oct 15, 2019

Вітаэмо з перемогою!

Вітаємо учня 9-А класу Розумного Ростислава з перемогою (І місце) у Чемпіонаті України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів у розділі Лоу-кік у старшій віковій категорії -60 кг, який проходив 11-13 жовтня 2019 року в м. Бахмут.
Oct 12, 2019

Ми діти козацького роду

Покрова Пресвятої Богородиці було одним з найголовніших свят запорізьких козаків. На Січі українські козаки вірили, що їх охороняє свята Покрова, а Пресвяту Богородицю вважали своєю покровителькою і заступницею.
Oct 11, 2019

Ми діти козацького роду

В переддень свята українського козацтва та Дня захисника України в 4-Б класі відбулося свято "Ми - діти козацького роду".
Oct 11, 2019

Персональна виставка

З нагоди Дня Захисника Вітчизни та українського козацтва у Барвінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулася персональна виставка ляльок -мотанок Дзюби Світлани Валеріївни, керівника гуртка "Виготовлення іграшок-сувенірів" Будинку творчості дітей та юнацтва .
Oct 10, 2019

ЗАКЛАДКИ - ДРУЗІ КНИГ

Всі ми любимо читати. І, звичайно ж, користуємось закладками. Книга, в якій є гарна закладка, виглядає значно привабливішою. Таку книгу і читати приємно!
Oct 10, 2019

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!!!

Учні Барвінківської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 - переможці Відкритого чемпіонату Харківської області з шотокан карате-до С.К.И.Ф., який відбувся 06 жовтня 2019 року в м.Харків.
Oct 9, 2019

Вітаємо!!!

Вітаємо команду "Побратими" Барвінківської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, яка посіла почесне ІІ місце в районних змаганнях "Козацькі розваги" та їх тренера Кулика Миколу Петровича!!! ІІ місце - чудовий результат, який показали наші спортсмени.
Oct 7, 2019

"Healthy Schools"

Наш заклад освіти став учасником Програми Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів та долучився до спільноти Здорових шкіл України. Також бере участь в розіграші конструктора IO Blocks Guidecraft" від AFK-DISTRIBUTION.
Oct 2, 2019

Вітаємо із заслуженою перемогою!

Щиро вітаємо ученицю 10 класу Барвінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Ткачову Дар'ю, яка посіла 1 місце на l етапі обласного фестивалю ораторського мистецтва!