Барвінківський ліцей № 2

 





Besucherzahler
счетчик посещений

News

News: 1140
Oct 1, 2019

Урок мужності "Ми пам'ятаємо...!

В історико- краєзнавчому музеї "Пошук" відбувся Урок мужності "Ми пам'ятаємо..." для учнів 10-11 класів, на який було запрошено заступника військового комісара - начальника відділення комплектування Барвінківського РВК Огієнка А.Ю. та Голову Барвінківської районної спілки учасників АТО Пономаренка О.В.
Sep 30, 2019

Відкриття місячника "Книга збирає друзів"

30 вересня у Барвінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек. Зі святом здобувачів освіти привітали Червона Шапочка, Королева книга та інші герої книжок. Попереду цікаві зустрічі, конкурси, змагання, огляди.
Sep 27, 2019

Осінній вернісаж

Різнобарвна осінь запросила учнів на виставку поробок з природного матеріалу "Осінній вернісаж"
Sep 26, 2019

Екологічна стежка...

26.09.2019 всі учні та вчителі Барвінківської ЗОШ № 2 відправились в похід до лісу. Свіже повітря, чудова сонячна погода, смачна каша та різноманітні активності зарядили всіх позитивом та неймовірними емоціями.
Sep 26, 2019

Похід екологічною стежиною

Учні 6-А класу залюбки взяли участь у поході до осіннього лісу.
Sep 26, 2019

День здоров`я у школі – це велике свято, свято доброго настрою і спорту.

26 вересня з метою формування навичок здорового способу життя, прищеплення любові до рідного краю та виховання відповідального ставлення до навколишнього середовища у школі проведено День здоров'я.
Sep 26, 2019

Виставка "Осінній вернісаж"

26 вересня 2019 року в Барвінківській ЗОШ І-ІІІст.№2 відбулася виставка-конкурс виробів з природного матеріалу, овочів та фруктів "Осінній вернісаж". Активну участь у конкурсі взяли всі: з 1 по 11 клас. Виставка виробів вразила своїм розмаїттям, яскравістю, креативністю, фантазією та неповторністю. Всі композиції, без сумніву, заслуговують на увагу, адже всі вони зроблені з любов'ю.
Sep 26, 2019

"Пізнаємо рідний край"

"Ми природу любимо, хочемо вивчати, нам цікаво все-все-все про неї знати!" під таким гаслом відбувся загальношкільний похід екологічною стежиною «Пізнаємо рідний край». Цього дня з нетерпінням чекали всі: і дорослі, і малі. У програмі були спортивні змагання, конкурси, ігри і, звичайно, запальний флешмоб.
Sep 25, 2019

Конкурс композицій "Осінній вернісаж"

26 вересня учні 2- Б класу стали активними учасниками шкільного конкурсу осінніх поробок «Осінній вернісаж».
Sep 20, 2019

СТОП булінг

В рамках Всеукраїнського тижня протидії булінгу з учнями 4-А класу було проведено годину спілкування "СТОП булінг!"