Барвінківський ліцей № 2

 





Besucherzahler
счетчик посещений

News

News: 1141
Oct 12, 2018

Козацтво - гордість України

Щорічно 14 жовтня в Україні відзначається День українського козацтва — свято, приурочене до дня Покрови Пресвятої Богородиці. Учні 5-А класу взяли участь у вікторині "Козацтво-гордість України", проведеній завідуючою шкільною бібліотекою Большовою Н.О.
Oct 12, 2018

День українського козацтва

Один із днів Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек був присвячений українському козацтву.
Oct 12, 2018

"Щоб козачатами зростати, про козацтво треба знати"

12 жовтня у 2-Б класі до Дня захисника Вітчизни було проведено свято-гру "Щоб козачатами зростати,про козацтво треба знати". Цікавий та корисний конкурс, який гармонійно поєднав в креативних етапах проведення мужність, силу духу та епотажність учнів. Свято вдалося веселим, яскравим і незабутнім. Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію свєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.
Oct 12, 2018

Конкурс малюнків до Дня Захисника України та Дня Українського козацтва!

14 жовтня - день , який єднає всіх захисників нашої Батьківщиниі.Свято мужності і слави українського козацтва , воїнів ІІ Світової війни , учасників АТО. У переддень до цієї знаменної дати учні 3-А класу усі разом створили вітальну листівку для наших захисників та взяли участь у конкурсі малюнків.
Oct 12, 2018

Лінійка "День захисника України"

12 жовтня учні 8-Б класу провели лінійку до Дня захисника України
Oct 12, 2018

Свято: "Де козак- там і слава".

Кожен козак повинен вміти: приготувати козацьку кашу, напиляти дров, забити цвях та багато чого іншого .Тож сьогодні в 2-А класі відбулися змагання козаків "Козацькі забави", присвячені Дню козацької слави .Наші хлопчики були неперевершеними у кожному турі змагань ,дівчатка підтримували їх гучними оплесками, а наприкінці всіх чекав- солодкий стіл.
Oct 10, 2018

Конкурс малюнків до Дня Захисника України та Дня українського козацтва

Напередодні Дня Захисника України та Дня українського козацтва в школі було проведено конкурс малюнків "Захисники України".
Oct 10, 2018

Флешмоб "Читаємо В.О. Сухомлинського"

10 жовтня у школі проведено флешмоб «Читаємо В.О. Сухомлинського»
Oct 9, 2018

Інклюзивне навчання. Новини

04.10.2018р. в РБК була проведена виставка творчих робіт дітей з особливими освітніми потребами « Повір у себе ».
Oct 8, 2018

"Птах року - 2018"

Учні закладу взяли активну участь у районному етапі Всеукраїнської природоохоронної акції "Птах року - 2018". Птахом - символом цього року в Україні став припутень (Columba palumbus).Перемогу у шкільному конкурсі малюнків вибороли учні: Іванов М (3-б), Зарєчний М.( 1-б), Молокаєва В. (4-а), Бобух В. (3-а), Щелканова Е. (3-а), Бєлік О. (2-б), Сухар Д. (2-а), Цвентух А.(8-б), Мусієнко Д. (1-а), Гражданов М (2-б), Болтнєв Д. (3-б). Їхні роботи було направлено до КЗ "Харківськиий обласний Палац дитячої та юнацької творчості" для участі в обласному етапі конкурсу.