Барвінківський ліцей № 2

 





Besucherzahler
счетчик посещений

News

News: 1135
Nov 16, 2018

Посвята в школярі

На листку календаря нині свято Школяра.
Nov 15, 2018

Участь у IX Міжнародній природознавчій грі "Геліантус-2018"

Учні 2-10 класів взяли участь у IX Міжнародній природознавчій грі "Геліантус - 2018"
Nov 13, 2018

Акція "Молодь за здоровий спосіб життя"

Учні школи взяли активну участь у районній акції "Молодь за здоровий спосіб життя". Мета акціїї - формування валеологічного світогляду у дітей та молоді, популяризація здорового способу життя, прищеплення навичок оздоровлення за допомогою природи та українських народних традицій.
Nov 12, 2018

Конкурс :" Молодь обирає здоровий спосіб життя!".

Учениця 2-А класу Сухарєва Дар'я вирішила прийняти участь у конкурсі :" Молодь обирає здоровий спосіб життя!".Так як вона має великі здібності з образотворчого мистецтва,то відразу з'явився чудовий агітаційний малюнок .Тож учні 2-А класу обирають здоровий спосіб життя.
Nov 12, 2018

Лінійка : " Яка чудова, українська мова!"

Учні 2-А класу долучилися до проведення свята про рідну українську мову. На святковій лінійці учні читали вірші , співали пісні присв'ячені українському слову.
Nov 9, 2018

Лінійка "Рідне слово- джерело духовності!"

Учнями 7-Б класу проведено лінійку з нагоди Дня української писемності та мови "Рідне слово- джерело духовності!". Свято української писемності і мови є даниною одному з найцінніших надбань, яке створене й залишено нам нашими попередниками – мові!
Nov 9, 2018

Урочистості з нагоди Дня української писемності та мови

9 листопада 2018 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулися урочистості, присвячені Дню української писемності та мови. Традиційно в цей день нагороджувалися переможці та лауреати Обласного фестивалю ораторського мистецтва, який цього року відбувся за темою «Я знаю: мова мамина свята, в ній вічний, незнищенний дух народу».
Nov 9, 2018

Учні 7-Б класу провели лінійку до Дня української писемності та мови «Рідне слово – джерело духовності»

Свято української писемності і мови є даниною одному з найцінніших надбань, яке створене й залишено нам нашими попередниками – мові!
Nov 9, 2018

Всеукраїнський радіодиктант

9 листопада, у День української писемності та мови, учні школи, учителі взяли участь у написанні ХVІІІ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності "Крила України".
Nov 9, 2018

Лінійка «Яка чудова українська мова»

Саме в цей день відбулася тематична лінійка «Яка чудова українська мова», де учні початкових класів розповіли про значення рідної мови, декламували вірші,відгадували загадки, розпізнавали звуки.